Mini Tiger Karate 5-7 år

Mini Tiger Karate 5-11 år og vores familiehold er dedikeret til at styrke dit barns selvdisciplin og selvværd. Sammen træner i og opbygger et fællesskab, hvor dit barn kan opnå forbedret kropskontrol, fysisk form og mentalt styrke. Vores træning hjælper dit barn med at tackle udfordringer i alle aspekter af livet.

Børne Begynderhold

Vores børne begynderhold 12-14 år fokuserer på at udvikle dit barns fokus, selvdisciplin og selvværd.

På vores hold får dit barn ikke kun bedre kropskontrol og kommer i god fysisk form. Dit barn bliver også mentalt stærkere og bedre til at håndtere udfordringer i alle dele af livet.

Ungdom begynderhold

Vores ungdom begynderhold 15-25 år lægger vægt på hård fysisk træning, der får dig i fremragende form og lærer dig at forsvare dig selv.

Vi viser dig, at du er i stand til mere end du selv troede muligt og giver dig en selvtillid og et selvværd, som du kan tage med dig i resten af dit liv

SENIOR begynderhold

Træningen på vores senior begynderhold 26-99 år er dedikeret til den traditionelle form for karate som kampkunst, sådan som man kender den fra Japan.

Udover at komme i god fysisk form vil du opleve en personlig rejse i selvdisciplin, karakterudvikling og dedikation, der rækker langt udover dojoen.

SENIOR+

Bliv en del af vores senior+ hold og træn sammen med andre, der er 65+ år eller ældre.

Vores selvforsvarstræning er skræddersyet til hver deltagers evner, idet vi udfordrer dig til dine grænser, samtidig med at vi opretholder en støttende og sikker atmosfære.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores senior+ hold give dig muligheden for at træne karate i et støttende og trygt miljø. Omfavn karatens kraft og bliv en del af vores mangfoldige fællesskab i dag.

Mini Karate
Familie hold
5-11 ÅR

Børne
begynderhold
12-14 ÅR

Ungdom
begynderhold
15-25 år

Voksen
Begynderhold
26-99 år

PENSIONIST
BEGYNDERHOLD
+65 år